Dyson V15 aanbieding | De beste deals

Wil jij de allernieuwste Dyson stofzuiger hebben, maar niet de hoofdprijs betalen? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij hebben voor jou de huidige Dyson V15 deals op een rijtje. Zo weet je zeker dat je niet het volledige bedrag hoeft te betalen. Er is namelijk altijd wel een Dyson V15 aanbieding te vinden. En wij laten je zien waar dat is. De Dyson V15 is de nieuwste stofzuiger van Dyson. Voorzien van de nieuwste innovatieve technologieën. Je doet dus zeker geen miskoop met een Dyson V15 aanbieding.

[ls_content_block id=”384″]

Huidige Dyson V15 stofzuiger aanbiedingen:

Dyson V15 aanbieding, de nieuwste innovatie van Dyson

Dyson is van oorsprong een stofzuiger producent en merk. Het is dan ook niet vreemd dat Dyson een absolute topper is als het om stofzuigers gaat. Innovaties op het gebied van technologie kun je altijd verwachten bij dit merk. Dus ook bij de Dyson V15 aanbieding. De Dyson V15 is op dit moment het nieuwste model van de stofzuigers van Dyson. En bij een nieuw model, horen nieuwe functies. Bijvoorbeeld de piëzosensor en de laser. De Dyson V15 deal is het meest praktische model tot nu toe, zoals dat hoort bij nieuwe modellen.

Stofdeeltjes worden gedetecteerd

De piëzosensor van de Dyson V15 deal telt de stofdeeltjes die worden opgezogen. Dat wordt maar liefst 15.000 keer per seconde gedaan. En dat gebeurt door akoestische trillingen. Die trillingen worden omgezet in een elektrisch signaal. En dat signaal is weer bedoeld voor de stofzuiger. De Dyson V15 reageert hier namelijk op door de zuigkracht aan te passen. Als er veel stofdeeltjes worden gedetecteerd, gaat de stofzuiger harder zuigen. De Dyson V15 aanbieding is dus ook nog eens een slimme stofzuiger. Hiervoor gebruik je de torque vloerzuigmond.

Dyson V15 stofzuiger

Alle stof zichtbaar met de groene laser van de Dyson V15 aanbieding

Een andere nieuwe technologie die bij de Dyson V15 deal hoort is de groene laser. Het is het eerste wat je ziet als je zoekt naar meer informatie over deze nieuwe Dyson stofzuiger. De laser is ingebouwd om je meer zicht te geven op het stof op je vloer dat je normaal niet ziet. De laser heeft een precieze hoek waarmee er groen licht op je vloer schijnt. Deze kleur is gekozen, omdat hiermee het meest heldere beeld gegeven wordt van onregelmatigheden. De laser zit in de laser slim fluffy zuigmond.

Ideaal op harde vloeren

De laser werkt vooral op harde vloeren, omdat daar de kleine stofdeeltjes zichtbaar worden door het groene licht. Door het grote contrast in de groene verlichting zie je stof dat je met het blote oog niet kunt zien. Zo kun je echt geen enkel plekje missen tijdens het stofzuigen. Zo breed als de zuigmond van de stofzuiger is, zo breed schijnt de laser ook op de vloer. Je ziet dus direct voor het stuk waar je aan het zuigen bent waar het stof ligt. Met de sensor en laser als innovatieve functies, maakt het de Dyson V15 aanbiedingen nog aantrekkelijker.

Precies zien wat je zuigt op het V15 scherm

Wat ook hoort bij de Dyson V15 deal is het lcd-scherm. Op het scherm kun je precies zien wat je allemaal aan het opzuigen bent. De sensor detecteert namelijk precies wat je zuigt. De stofdeeltjes worden geteld, zodat je een idee hebt van hoe veel je precies opzuigt. Daarnaast worden de opgezogen stofdeeltjes in categorieën geplaatst. Ook dat kun je zien op het scherm. De categorie voor de grootste deeltjes, ter grootte van suiker of vlooien is dat, is de hoogste categorie als het om formaat gaat. Stofdeeltjes die in deze categorie worden geplaatst, worden direct naar het stofreservoir gevoerd.

Dyson V15 aanbieding stofzuiger

Categorieën stofdeeltjes

Zo wordt voorkomen dat de luchtstroom geblokkeerd wordt en kun je ongestoord verder zuigen. Behalve deze categorie, zijn er nog vier andere categorieën. De kleinste die gedetecteerd wordt gaat om allergenen en pollen. Daarna komt de categorie met microscopisch stof en huidschilfers. De laatste categorie heeft de grootte van stofmijt en fijn zand. Deze categorieën kun je dus voorbij zien komen op het scherm van je Dyson V15 als je gaat voor een Dyson V15 aanbieding. Inclusief hoe veel er per categorie wordt opgezogen.

De accu en motor van Dyson V15 aanbiedingDyson V11 aanbieding

Zoals je misschien al weet van Dyson of al gewend bent van Dyson, is ook de Dyson V15 zakloos en snoerloos. De accu van de stofzuiger gaat tot een uur mee. Daarna moet je de accu vervangen of opladen. Je krijgt bij je Dyson V15 deal ook een oplaadstation en een oplader. Als je een tweede accu aanschaft, kun je langer door blijven zuigen zonder op te hoeven laden. De motor van de Dyson V15 kan tot 125.000 toeren per minuut draaien. Dit is goed voor een zuigkracht van 240AW.

Speciaal opzetstuk voor haren

Behalve de torque zuigmond en de laser slim fluffy zuigmond, krijg je bij een Dyson V15 nog meer accessoires en opzetstukken. Daar vallen de oplader en het oplaadstation bijvoorbeeld onder. Maar je krijgt ook een accessoireklem om zo de stofzuiger en alle opzetstukken mooi op te kunnen bergen. De torque zuigmond is niet alleen slim, maar is ook goed in staat om stof en haar te verwijderen van verschillende soorten vloeren. Er zit namelijk een klitvrije kam in die haren van de borstel haalt. Door 360 keer per seconde de weerstand te controleren, wordt de zuigkracht op allerlei vloeren goed aangepast.

Ook voor meubelen en matrassen

Met koolstofvezelharen haalt dit opzetstuk stukken van harde vloeren af. De dikke nylon haren in de borstel zorgen voor een goede schoonmaak van hardnekkig vuil uit kleding of tapijt. Wie huisdieren heeft of een persoon in huis dat veel haren achterlaat, heeft baat bij de schroefvormige klitvrije borstel van de Dyson V15 deal. Deze zorgt dat haren in het stofreservoir terecht komen en zo niet de luchtstroom blokkeren. Bovendien werkt dit deel goed op meubelen en matrassen. In kruimelzuigerstand is deze ook nog ideaal voor de trap.

Mis geen kruimel met de lichtgevende kierenzuiger

Er zijn nog veel meer opzetstukken die horen bij de Dyson V15 aanbieding. Een bijzondere in de lijst is de lichtgevende kierenzuiger. Dit deel geeft licht en daardoor beter zicht op wat je aan het zuigen bent. Ook wanneer je tussen kieren en in donkere hoekjes aan het zuigen bent. Met de Dyson V15 aanbieding ontsnapt echt geen enkele kruimel en geen enkel stofje meer aan je aandacht. Zo houd je je huis optimaal schoon. Bekijk dus snel de Dyson V15 deals van dit moment.