Dyson V11 aanbieding

Wie op zoek is naar een ultieme ervaring op het gebied van stofzuigen kan niet om een Dyson V11 aanbieding heen. Dit type steelstofzuiger is het topmodel van Dyson, waarin alle techniek en kennis samenkomen. Met een Dyson V11 krijg je de beschikking over een snoerloze stofzuiger, waarmee de zuigkracht volautomatisch wordt geregeld. De zuigmond die bij een Dyson V11 wordt geleverd herkent de ondergrond en past  zichzelf daarop aan. Dat betekent dat je met zo’n stofzuiger nooit meer handmatig een andere zuigmond hoeft te plaatsen. De speciale Torque combiborstel maakt alle harde en zachte vloeren perfect schoon.

Huidige Dyson V11 stofzuiger aanbiedingen:

Dyson V11 zuigt al het vuil op

Dyson V11 aanbiedingenIn een Dyson V11 aanbieding wordt toptechnologie gebruikt, ook voor het zuigmechanisme. Net als in de andere typen steelstofzuigers wordt het cycloonprincipe toegepast, maar in de V11 zit een verbeterde versie van dat systeem. Ook hier wordt de aangezogen lucht met een hoge snelheid door kegels of cyclonen gezogen, waardoor het vuil uit de lucht wordt geslingerd. In de Dyson V11 aanbieding worden echter twee rijen cyclonen gebruikt. Dat zorgt ervoor dat het vuil nog effectiever uit de lucht wordt geslingerd. Deze dubbele cyclonen hebben technologie waardoor deze stofzuigers zeer lang meegaan zonder dat er onderhoud hoeft te worden gedaan.

Volautomatische zuigkrachtregeling

Zoals aangegeven heeft de Dyson V11 aanbieding als accessoire een speciale Torque combiborstel. Die herkent de ondergrond en past daarop automatisch de zuigkracht aan. Dat heeft meerdere voordelen. Door de volautomatische regeling is de zuigkracht altijd optimaal. Er wordt dus nooit te hard gezogen, waardoor de accu veel minder snel leeg raakt. Een ander voordeel is al eerder genoemd, namelijk dat het niet meer nodig is om bij een overgang naar een andere vloerbedekking van zuigmond te wisselen. Als je wilt weten welke stand door de stofzuiger wordt gebruikt kun je dat aflezen op het LCD-paneel op de steel.

Geen beperkingen in de gebruiksduur

Dyson V11 aanbiedingDe Dyson V11 aanbieding is niet alleen geschikt voor gebruik in het huishouden, maar ook voor professioneel gebruik. Om ongelimiteerd achter elkaar door te kunnen werken is de accu in deze stofzuiger verwisselbaar. Daardoor kun je doorwerken met de ene accu terwijl de andere wordt opgeladen. Als de Dyson V11 aanbieding niet wordt gebruikt kan hij worden neergezet in een vrijstaand en verplaatsbaar dockingstation. Het is dus ook mogelijk om het apparaat gedurende de week door een organisatie te laten rouleren. Het is dan niet nodig om twee of meer stofzuigers van professionele kwaliteit aan te schaffen.

Verschillende modellen in een Dyson V11 aanbieding

Net als bij de andere modellen steelstofzuigers van Dyson is ook de V11 in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het topmodel is de Dyson V11 Absolute Extra Pro. Daarmee kan tot 120 minuten worden gewerkt en zijn alle beschikbare hulpstukken bijgevoegd, waaronder een extra accu. Dit model is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De V11 Absolute Extra heeft die extra accu niet en heeft ook minder hulpstukken. De V11 Torque Drive Extra is bedoeld voor alle typen vloeren in het huishouden. De V11 Parquet extra is ontwikkeld voor huishoudens met alleen maar harde vloeren.

Jarenlang optimaal zuigplezier met een Dyson V11

Het is wel duidelijk dat Dyson met de V11 alles uit de kast heeft gehaald om de beste stofzuiger van dit moment te maken. Als je gebruik maakt van een Dyson V11 hoef je waarschijnlijk nooit meer een andere stofzuiger aan te schaffen. De gebruikte materialen en technologieën zijn zo geavanceerd en duurzaam, dat het apparaat tientallen jaren probleemloos zal werken. Als je het op die manier bekijkt kom je ongetwijfeld tot de conclusie dat de forse aanschafprijs van een Dyson V11 uiteindelijk best meevalt.