Dyson Big Ball aanbieding

Een bijzonder model van Dyson dat niet snoerloos is, is verkrijgbaar via de Dyson Big Ball aanbieding. In deze stofzuiger zitten veel technische hoogstandjes, die het stofzuigen gemakkelijker maken. In de apparaten uit de Dyson Big Ball zitten bijvoorbeeld geen filters. Je hebt dus geen verlies van zuigkracht doordat die verstopt raken. Je hoeft er ook niet aan te denken om de filters op tijd te verwisselen. De vorm van de stofzuiger is handig. Die maakt de stofzuiger uitzonderlijk wendbaar. Als hij omvalt gaat hij vanzelf weer rechtop staan.

Huidige Dyson stofzuiger aanbiedingen:

Wat is de functie van de Big Ball?

Dyson Big Ball aanbieding‘Big Ball’ in een Dyson Big Ball refereert naar de vorm van het apparaat. Die doet sterk denken aan een bal. Midden onderaan de bal zit één wiel, waarop de stofzuiger kan bewegen. Hij wordt door een paar zijwieltjes in evenwicht gehouden. Door deze constructie is een apparaat uit de Dyson Big Ball aanbieding heel gemakkelijk te verplaatsen. Hij kan alle kanten op bewegen zonder iets te beschadigen. In de bal zitten alle componenten van de stofzuiger verwerkt, inclusief de motor. Dat zorgt voor een laag zwaartepunt en dus voor veel stabiliteit. Zoals al is gezegd zal de stofzuiger vanzelf weer overeind komen als hij is omgevallen.

Technologie maakt filters overbodig in Dyson Big Ball aanbieding

Zoals alle stofzuigers van Dyson maakt ook de Big Ball gebruik van de kegels, cyclonen, om het stof uit de lucht te halen. De lucht, die met een snelheid van bijna 300 kilometer per uur door de kegels wordt gezogen, gaat door de kegelvorm ronddraaien. Daardoor wordt het vuil uit de lucht geslingerd in de stofbak. Bij de Dyson Big Ball aanbieding zitten de cyclonen in de Big Ball in rubber. De cyclonen gaan tijdens het stofzuigen trillen of oscilleren. Dat zorgt ervoor dat ook superkleine deeltjes uit de lucht worden gehaald en dat de cyclonen niet verstopt kunnen raken. Filters zijn daardoor overbodig bij de Dyson Big Ball.

Dyson Big Ball voor allround gebruik

Dyson Big Ball aanbiedingenDe Dyson Big Ball combineert kwaliteit met gebruiksgemak. Deze stofzuiger is geschikt voor alle soorten vloerbedekking en voor het schoonmaken van meubelen. Voor al deze toepassingen zijn er hulpstukken bijgevoegd. Er is zelfs een speciale zuigmond om de trap schoon te kunnen maken. Voor het zuigen van verschillende typen vloeren is het bij de Dyson Big Ball aanbieding niet meer nodig om van zuigmond te wisselen. Een speciale pneumatische zuigmond kan zelf detecteren om welk soort vloerbedekking het gaat. De zuigkracht wordt daar automatisch op aangepast.

Modellen van de Dyson Big Ball

Als je gebruik maakt van een Dyson Big Ball moet je opletten dat de juiste accessoires worden bijgeleverd. Want van de Dyson Big Ball zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Het model Multifloor is de eenvoudigste versie van de Dyson Big Ball. Daar worden drie zuigmonden bij geleverd, waaronder de automatische pneumatische vloerzuigmond. Het model Absolute 2 heeft een aantal extra accessoires, waaronder een zuigmond met een borstel voor het verwijderen van hardnekkig vuil en een borstel voor vastzittende haren. Alle modellen uit een Dyson Big Ball aanbieding zijn geschikt voor huishoudens met huisdieren.

Conclusie van de Dyson Big Ball

Tussen alle stofzuigers die er te koop zijn is de Dyson Big Ball een echt topmodel. Daar betaal je een flinke prijs voor, maar als je die afzet tegen de zeer lange levensduur en het feit dat je nooit filters of stofzakken hoeft aan te schaffen, valt die prijs alleszins mee. Stofzuigen met een apparaat uit een Dyson Big Ball reeks is vooral heel gemakkelijk. De stofzuiger regelt zelf de zuigkracht. Door zijn vorm is de kans dat je meubels beschadigt erg klein.